Kalender – Same Shit Different Day

kalender same shit

Humor är inte bara en egenskap som underlättar i många av vardagens situationer, utan också A och O för att få en kärleksrelation att hålla. Att som par kunna skratta tillsammans och ha roligt åt saker, i stort som i smått, är faktiskt enormt viktigt för att gnistan och passionen i  förhållandet ska fortsätta att leva kvar. Med andra ord, vad är egentligen bättre än att lagom till Alla hjärtans dag bjuda din älskade på ett gott skratt?

Kanske känns en kalender som denna, med en bild på en bajskorv och en pessimistisk text, vid en första anblick inte direkt som den mest klassiska kärleksgåvan. Men tänk igen – kanske ligger det trots allt något i tanken att vilja unna sin pojkvän ett leende som varar dag efter dag i ett helt års tid?! Det jobbet sköter nämligen denna kalender med bravur.

Tipsa gärna om att han kan hänga upp den väl synligt på jobbet, så att desto fler kan se den och smittas av skrattets välgörande effekter! Detta i sin tur kommer att skapa bättre sammanhållning även mellan honom och hans kollegor, vilket leder till bättre mental hälsa och allmän motivation hos din partner, vilket i sin tur också enbart kommer att ha positiv inverkan på ert förhållande. Tänk att en humoristisk present på Alla hjärtans dag kan få så många ringar på vattnet!

Pris: 49 kr

Köp den här: Bluebox.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *