7 överraskande presenter till Alla Hjärtans Dag

1. Badbalja för vuxna.

Många där ute lider av att inte ha något badkar hemma. Antingen finns det inget badkar eller så får det inte plats något. Då är badbaljan för vuxna det perfekta alternativet. Och varför inte ge bort just den sådan på alla hjärtans dag? Inom bara några minuter är det spa-atmosfär i badrummet.

Köp denna present hos CoolStuff.se för 774 kr


2. Oljevärmeljus 4-pack

Dessa oljevärmeljus brinner med hjälp av vanlig matolja som bränsle. Fyll dem med oljan som du redan har hemma och tänd på. I februari är kvällarna fortfarande mörka så det här är en perfekt alla hjärtans dag-present till den som vill tänka hållbart.

Köp denna present hos Smarta Saker för 95 kr


3. Personlig Toblerone

På alla hjärtans dag vill man visa att man verkligen bryr sig om sin partner. Med denna personliga Toblerone-förpackning så trycks en egenkomponerad text på fodralet till tobleronen. Kanske namnet på den som du ger chokladen till? Eller ett meddelande för att visa vad du känner för personen.

Köp denna present hos CoolStuff.se för 159 kr


4. Kay Bojesen Lovebirds 2-pack

De här dekorativa designfåglarna i ek kan du sätta var som helst i hemmet för att signalera att det finns två turturduvor i hushållet. Den här presenten passar bäst till den som är intresserad av inredning och stil.

Köp presenten hos Royal Design för 828 kr


5. Mugg med hjärta

En mugg i stengods med stansat hjärta. Det här är muggen som kommer få din älskade att tänka på dig varje gång som han eller hon dricker ur muggen. Passar bäst till kaffe- eller tedrickaren. Muggen är handtillverkad på den lilla familjeägda keramikverkstaden Puss Puss Company. 

Köp presenten hos Presenteriet.se för 199 kr


6. Månlampa

“I will love you to the moon and back” lyder ett gammalt citat. Exakt vad det betyder är lite oklart men att det är långt till månen vet ju alla! Månlampan har blivit en riktigt populär present sedan den började synas flitigt i sociala medier för några år sedan. Den ger ett lugnt och avslappnande ljus och inger en romantisk stämning.

Köp presenten hos Bluebox.se för 249 kr


7. En kärleksförklaring fyll-i-bok

Det är inte ovanligt att par efter ett tag tar varandra för givet. Med denna fyll-i-bok får du hjälp på traven att fylla i historier om dig och din partner och om varför du hyser kärlek till henne/honom och det ni upplever ihop. Fyll i och ge bort. Väldigt romantiskt! 

Köp presenten hos CoolStuff.se för 149 kr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *