12 romantiska upplevelser som är perfekta för er att göra på Alla Hjärtans Dag

romantisk middag

1. Champagneprovning

Lyxa till det med din älskade på alla hjärtans dag genom att boka in en champagneprovning. Det är inte många gånger i livet som man får möjlighet att prova flertalet sorter av denna mytiska lyxiga dryck. En kunnig sommelier guidar er genom champagnens värld med sorter från framförallt Champagne i Frankrike, men även Spanien. 

Köp upplevelsen hos GreatDays.se för 1.095 kr


2. Hyr en privat relaxavdelning.

För många är det viktigt att vara ensam med sin partner på alla hjärtans dag. Att kunna slappna av och stänga av världen runt omkring. Då är idealt med en privat relaxavdelning! I relaxen kan ni ägna er åt varandra och samtidigt njuta av lugnet i bubbelpoolen. Lån av handduk, badrock och tofflor ingår. 

Köp upplevelsen hos Happy-Day.se från 550 kr


3. Spabehandling för två. Delkroppsmassage och ansiktskur.

Spabehandling är en riktigt klassiker när det kommer till att ge kärleken lite näring. Vilken dag passar då inte bättre att spa:a på än alla hjärtans dag? Kanske är just den 14:e februari inte den bästa dagen för er, i så fall kan spa-upplevelsen ges bort som en present, och så får besöket ske några veckor fram i tiden. 

Köp upplevelsen hos Upplevelse.com för 1.240 kr


4. Stand up dinner.

Att skratta ihop med sin partner sägs vara mycket bra för relationens kvalitet. Bor du i Stockholm eller kan du ta dig dit så är stand up dinner ett starkt alternativ för den som vill få sig ett gott skratt. Ät och drick gott för att sedan skratta loss till några av landets bästa stand up-komiker. 

Köp upplevelsen hos Upplevelse.com för 596 kr


5. Bio / meny för två

Ta med din partner på den kanske allra mest klassiska alla hjärtans dag-upplevelsen, nämligen bio! Det här biopaketet inkluderar läsk och popcorn för två samt biljetter till en gemensam bioföreställning. Låt din älskade välja filmen?

Köp upplevelsen hos Upplevelse.com för 349 kr


6. Pralinkurs

Många tycker alla hjärtans dag har börjat handla för mycket om konsumtion. Det här är ett bra mellanalternativ där du faktiskt gör något ihop med din partner. Gå en kurs i att göra praliner. Kursen hålls i Haninge i södra Stockholm och ni får möjlighet att göra praliner med ingredienser av toppkvalitet.

Köp upplevelsen hos Upplevelse.com för 895 kr


7. Hotellfrukost för två

Hotellfrukost är definitionen för lyx för många. ICA samarbetar med en mängd hotell runt om i landet och med hjälp av dem kan du köpa en frukostbuffé för två på något av dessa hotell. Att fira alla hjärtans dag med en fin frukost gör att du kan välja om du vill ha frukosten på själva dagen eller kanske förskjuta den till någon dag som passar er bättre.

Köp upplevelsen hos ICA Upplevelser för 295 kr


8. Spa med övernattning.

Falkenbergs Strandbad är en erkänd plats för avslappning och återhämtning. Boka in ett besök på deras spa samt en övernattning. Ni kommer inte att ångra er. Det här är ett alla hjärtans dag-firande i den lite lyxigare klassen. Om ni har råd så varför inte? 

Köp upplevelsen hos ICA Upplevelser för 1.995 kr


9. Hyr en bastuflotte

Alla hjärtans dag måste inte vara en upplevelse för bara två. Att göra något med vänner eller andra par kan vara minst lika kärleksfullt. Varför inte hyra en bastuflotte med plats för upp till 12 personer och ge dig ut på det blå och basta och bada. Som bäst är detta på våren och hösten då kontrasten mellan den varma bastun och det kyliga vattnet är med optimal. Just denna flotte finns i Stockholm men bastuflottar finns lite här och var runt om i Sverige.

Köp upplevelsen hos ICA Upplevelser för 4.995 kr


10. Massage

En klassisk massage – varför inte? De allra flesta gillar att gå på massage, men tar sig kanske inte alltid tiden? Passa på att ge bort en massage till den du håller kär. Alla hjärtans dag är en perfekt dag för att ge bort en massage. 

Köp upplevelsen hos LiveIt.se för 795 kr


11. Kaffeprovning

Kaffet är en stor del av den svenska kulturen. Här finns det klassiska “fikat” som vi är så kända för världen över. Ta med din partner på kaffeprovning och få en inblick en värld som få känner till hur stor den är. Här är det mer än automatkaffe som står på menyn. 

Köp upplevelsen hos LiveIt.se för 545 kr


12. Ost- och vinprovning.

En tidlös klassiker är provning av ost och vin. Den här upplevelsen är lite beroende på person så klart. Alla kanske inte gillar starka ostar och finare viner. Men för den som gör det så är det optimalt. Så ta med din osttokiga partner på en 2 timmar lång provafton.

Köp upplevelsen hos ICA Upplevelser för 545 kr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *