En bok om att känna sig tänd men inte spänd

det sitter i huvudet

Tycker du att din pojkvän har sjunkit lite väl djupt ned i fåtöljen? Sitter han där med TV-rutor avspeglade i sina pupiller, och med en lätt rundning över magen som skvallrar om några öl för mycket? Då är det dags att sätta ned foten, vänligt men bestämt.

Tänk tillbaka till perioden då ni precis hade träffats: inte var det väl en chipsätande soffpotatis din älskade pratade om att förvandlas till? Nej, de flesta av oss har mer högtflygande drömmar än så. Och det är just dessa idéer, de drömmar och mål vi verkligen brinner för, som det är viktigt att inte släppa taget om. Underlätta den uppgiften för din pojkvän genom att unna honom denna bok.

Författaren Michael Södermalm berättar på ett inspirerande och personligt sätt om hur du kan hitta kraften att ta dig själv i kragen, göra något åt din situation och faktiskt så småningom nå dina mål – allt detta av ren viljestyrka. Viljan är nämligen vårt bästa vapen i kampen mot vår värsta fiende: rädslan. Låt din älskade läsa boken, ta till sig dess budskap och sakta men säkert börja utnyttja hela sin potential!

Pris: 179 kr

Köp den här: Adlibris.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *