Ett par klassiska pumps

Du vet hur det är. Det närmar sig Alla hjärtans dag, spänningen stiger och förväntan lyser i din äkta makas ögon. Hon vill ha någonting fint, och hon har med allra högsta sannolikhet sett till att skaffa något fint till dig också. Det enda problemet är att du inte har den allra blekaste aning om vad hon behöver och/eller vill ha.

Genom åren har du hunnit avverka de flesta klassiska Alla hjärtans dag-presenterna, som choklad och blommor, så du känner på dig att i år är det dags för någonting lite mer speciellt och personligt. Tur att du har hittat hit – vi bjuder dig på ett hett tips som nästan garanterat kommer att gå hem: ett par tidlösa, snygga pumps!

Stylisterna vet det, kändisarna vet det, affärskvinnorna vet det: i varje skogarderob måste det bo åtminstone ett par svarta basic-pumps av bra kvalitet. Detta par från Bianco Footwear är gjorda i mjukt äkta läder, och har 7 centimeters klack vilket innebär en lyckad kompromiss mellan elegans och komfort. Se din kärestas mungipor dras uppåt när du överlämnar denna något otippade, men likväl fantastiskt nytänkande kärleksgåva!

Pris: 799 kr

Köp dem här: Bianco.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *