En skön fot- och handkräm

fot och handkräm

Har du och din fru varit gifta ett tag? Då är sannolikheten stor att ni tillhör alla de par som av någon anledning bestämt sig för att sluta ge varandra gåvor. Varje jul och födelsedag är det samma visa: ”nej, vi behöver väl inte ge varandra något i år”. Varje gång är det också samma känsla av lätt besvikelse, eftersom ni ändå båda hoppas innerst inne att den andra ska ta ett spontant initiativ och trotsa överenskommelsen.

Vågar du inte ta det steget fullt ut kan Alla hjärtans dag vara det ultimata tillfället att ändå få skämma bort personen du delar din vardag med. Gå och köp något fint och personligt i närmsta butik, eller gör det ännu smidigare för dig: klicka hem din present från nätet. Denna hand- och fotkräm är ett strålande exempel på att en uppskattad och klockren gåva inte behöver kosta skjortan.

För blott en femtiolapp får du en fin liten tub med kombinerad hand- och fotkräm, som på ett kick förvandlar din älskades torra tassar till mjuka och lena sådana. Formulan tillför mängder av fukt och doftar riktigt gott – med andra ord, en riktig räddare i nöden nu under vinterhalvåret!

Pris: 49 kr

Kan köpas här: Eleven.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *